Gb balkdragers met korte lip

Balkdragers zijn zoals de naam al doet vermoeden bedoeld voor het opleggen van balken. Deze balkdragers worden vooral toegepast tussen spanten en/of muren, daarom zijn balkdragers een essentieel onderdeel voor balkenconstructies. Balkdragers komen in veel verschillende dimensies, het is daarom essentieel dat je de goede maat besteld zodat je deze kunt toepassen op jouw balkenconstructie. Naast het hebben van de goede afmetingen is het ook belangrijk dat je de balkdragers verankert met bevestigingsmateriaal als schroefnagels. Om een lange levensduur te garanderen hebben alle balkdragers een verzinkte bewerking. Alle balkdragers van het merk Gb komen in een sendzimir verzinking, dit zorgt voor een mooie en glimmende afwerking.

Afmeten balkdragers

Je kunt de goede maat achterhalen door de balk waarmee u te werk gaat op te meten, vervolgens vergelijkt u deze afmetingen met de houtmaat vermeld op de pagina van het artikel. De houtmaat voor dit artikel is 46 x 121. Deze balkdrager is ideaal voor toepassing bij de minder brede, hogere balken. Heeft dit artikel niet de door u benodigde houtmaat? Klik hier voor ons gehele assortiment aan Balkdragers korte lip.

Uitvoeringen balkdragers

Elke balkdrager komt in een bepaalde uitvoering. Jouw situatie is bepalend voor welke uitvoering jouw balkdrager moet hebben. De meest voorkomende uitvoeringen zijn: geen lip, korte lip, lange lip, regeldrager, trussclip en gripanker. Deze Gb balkdrager heeft de uitvoering korte lip, hieronder kun je een uitleg vinden over de verschillende uitvoeringen voor balkdragers:

Zonder lip: als de onderzijde van de balken in lijn moeten liggen gebruik je een balkdrager zonder lip.

Korte lip: de korte lip wordt meestal gebruikt wanneer je niet zeker bent over de dikte van het materiaal.

Lange lip: de lange lip wordt vooral gebruikt wanneer er genoeg dikte is bij het materiaal. de lange lip heeft een bijkomend voordeel omdat je meer bevestigingspunten hebt.

Regeldrager: de regeldrager wordt gebruikt bij een specifieke situatie, namelijk een onderbreking van de draagbalk (deze situatie staat ook bekend als raveling) de regeldrager is vooral toegepast bij dunne balken.

Trussclip: een trussclip wordt toegepast bij het onderling haaks borgen van twee balken.

Gripanker: een gripanker krijgt zijn plaats in de hoek, in deze hoek verankert hij als het ware twee op elkaar geplaatste balken.

Is korte lip niet de geschikte uitvoering voor uw situatie? Klik hier voor ons gehele assortiment aan balkverbindingen.

Merkinformatie

Deze balkdragers korte lip zijn van het merk Gb. Het merk Gb heeft een goede reputatie, de hoge kwaliteit producten van dit merk worden namelijk vrijwel allemaal geproduceerd in Nederland zelf. De artikelen van Gb stellen vrijwel nooit teleur en daarom verkopen wij al voor een lange periode met trots producten van dit merk. Bent u op zoek naar andere producten van het merk Gb? Klik hier om het gehele Gb assortiment te bekijken.

Specificaties

Voor uw gemak is hieronder nog een snelle opsomming van de specificaties te vinden:

  • Uitvoering: Korte Lip
  • Houtmaat: 46 x 121
  • Dikte: 15
  • Merk: Gb
  • Bewerking: sendzimir verzinkt

Voordelen bij GYZS

Het bestellen bij GYZS brengt meerdere voordelen met zich mee. Het is ons doel om jou zo goed mogelijk te helpen bij het verkrijgen van de juiste artikelen voor uw situatie. Hier is een rijtje van de belangrijkste voordelen waarvan u profiteert:

Snelle verzending

Als u op een werkdag een bestelling plaatst voor 16.30 en de artikelen zijn op voorraad dan zal uw bestelling nog dezelfde dag verzonden worden. Uiteraard is een verzonden bestelling de volgende werkdag bezorgd. Heeft u geen tijd om een pakket thuis in ontvangst te nemen door bijvoorbeeld uw werk? Wij bieden ook de optie uw bestelling te sturen naar een DHL servicepoint zodat u het pakket kunt afhalen wanneer het u uitkomt, ook tijdens de avonduren (als dit service point dan geopend is) Meer weten? Klik hier voor meer informatie over verzending en verzendkosten.

Klantenservice

Heeft u vragen over de Gb balkdrager korte lip, of een ander artikel? Voor vragen kunt u uiteraard altijd terecht bij onze klantenservice. Met onze deskundigheid zullen wij uw vragen beantwoorden, kijken naar uw situatie en aanbevelingen doen. Mochten wij een artikel niet zelf kunnen leveren dan zullen wij waar mogelijk een doorverwijzing geven zodat u alsnog aan de slag kunt met de benodigde artikelen.

Heeft u een vraag? Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice.

GYZS credits sparen

Bij GYZS vinden wij het belangrijk dat onze terugkerende klanten beloond worden. Om de loyaliteit van onze klanten te belonen geven wij bij elke aankoop een hoeveelheid aan GYZS credits. U kunt uw GYZS credits vervolgens verzilveren voor bijvoorbeeld kortingen en gratis producten.

Wilt u meer weten over GYZS credits? Klik hier om meer te lezen over GYZS credits.

Zakelijke opties

Wilt u een grotere, zakelijke afname doen van de Gb korte lip of een ander artikel? Graag nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen u en uw bedrijf tegemoet komen met een speciale prijs voor uw grotere afname(s). Ook kunnen wij uw account overzetten naar een zakelijk account zodat u artikelen als deze balkdragers korte lip meteen makkelijk kunt bestellen met een zakelijke korting.

Zakelijke klant worden? Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Scroll naar boven