Daarom de AXA 3319-81-91 raamsluiting

Raamsluitingen zijn er in allemaal verschillende varianten en iedere raamsluiting lijkt op elkaar. Natuurlijk verschillen ze van elkaar en dat gaan wij u uitleggen in dit blog. Deze raamsluiting wordt geleverd met sluithaak met ventilatiestand en bevestigingsmaterialen. Voor optimaal bedieningsgemak bevat deze raamsluiting één sleutel. Deze sleutel is te gebruiken voor elke raamsluiting in uw woning. De AXA 3319-81-91

De AXA 3319-81-91

Waarom is AXA 3319-81-91 “de” optie?

Natuurlijk sluit iedere raamsluiting het raam, maar iedere raamsluiting heeft zijn eigen extra toevoegingen. Door middel van de ventilatienok, kan de AXA 3319-81-91 op ventilatiestand gezet worden. De sleutel is te gebruiken op iedere raamsluiting in de gehele woning. Ook op de ventilatiestand is het raam af te sluiten. Zo kunt u het huis verlaten zonder het raam volledig af te sluiten.

De AXA 3319-81-91, is verkrijgbaar is de kleur aluminium geanodiseerd F1. De 91 staat dan ook voor de kleur, in dit geval is dat F1, zilverkleurig.

Deze raamsluiting is bekroond met het Politie Keurmerk Veilig Wonen, het SKG keurmerk en het SKH keurmerk. De raamsluiting is inbraakwerend en met deze raamsluiting op uw raam of deur, neemt een inbreker echt liever het huis van de buren.

SKG-1-ZWART

PKVW%20blauw

 

De sluithaak

Daar staat u, voor het raam met een boormachine. Klaar om het raam aan te vallen, maar u ontdekt dat er helemaal geen ruimte is om de inbouw/opbouwsluitkom kwijt te kunnen. Daar heeft de AXA 3319-81-91 wat voor: “de sluithaak”. Doormiddel van een haak die u tussen het kozijn en uw raam in kunt monteren is het nu mogelijk om voor evenwijdig lopende ramen/kozijnen een raamsluiting te monteren.


Misschien bent u ook nog op zoek naar:

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Scroll naar boven