De Combi-uitzetter AXAflex Classic

De combi-uitzetter AXAflex Classic is een raamuitzetter met een traditionele ambiance. De basis is gemaakt van roestvaststaal en het ontwerp heeft een finish van zwart kunststof. Deze kunststof-finish geeft de AXAflex Classic net iets stijlvols, iets unieks.

In dit blog wordt er verder ingegaan op deze elegante raamuitzetter. Ook worden de verschillende montagemogelijkheden besproken.

Er zijn drie verschillende modellen van de combi-uitzetter AXAflex Classic. Dat zijn de volgende:

Combi-uitzetter AXAflex Classic 2480-29-81

Combi-uitzetter AXAflex Classic 2480-39-81

[geen foto beschikbaar]

Combi-uitzetter AXAflex Classic 2480-49-81

Alle bovengenoemde producten zijn bestelbaar bij GYZS.nl. Als ze niet op de website staan is het mogelijk om ze op aanvraag te bestellen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Productinformatie combi-uitzetter AXAflex Classic

De AXAflex Classic is geschikt voor klep- en uitzetramen. Dat zijn ramen waar de scharnieren aan de bovenkant zitten. Alle varianten van de AXAflex serie zijn voorzien van een wegdraaibaar systeem. Met zo’n dergelijk systeem kunt u makkelijk ruimte besparen. Er zijn wel verschillende draairichtingen waar rekening mee moet worden gehouden. De 2480-29-81 is rechtsdraaiend in tegenstelling tot de andere twee AXAflex Classics. Rechtsdraaiend houdt in dat de hendel naar links wijst als het raam in gesloten toestand verkeert.

Voor een gezonde luchtcirculatie in uw huis is frisse lucht van levensbelang. Door de traploos instelbare ventilatie waar de AXAflex Classic over beschikt is het een stuk makkelijker om deze gezonde leefomgeving te creëren. Zonder enige moeite stelt u uw raamuitzetter in op de gewenste stand en uw huis vult zich met frisse lucht.

Montage

De 2480-29-81 en de 2480-39-81 hebben beide een maximale opening van 260 mm. De 2480-49-81 daarentegen wat minder, namelijk 160 mm. Het verschil zit hem dus in de lengte van de raamuitzetter. De twee eerstgenoemden zijn geschikt voor wat grotere ramen en de laatste voor wat kleinere. In de afbeeldingen hieronder is de exacte montageruimte omschreven. (de montageruimte van de 2480-29 en de 2480-39 is het zelfde)

 


Misschien bent u ook nog op zoek naar:

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Scroll naar boven