Dictator ZE-14 deurvastzetter

De deurvastzetters uit de ZE serie kunnen prima overweg met gladde vloeren of vloeren die oneffenheden bevatten. Door de rubben voet en de mee verende constructie blijft de ZE-14 altijd goed staan. Het voetje of onderdop is ook makkelijk te vervangen.

De lengte van de slag is bij de ZE-14 t/m 60 millimeter. Zo is er ook de ZE-11 (tot 25mm), ZE-6 (tot 75mm) en de Ze-9 (tot 90mm). En omdat de voet van RVS metaal is gemaakt kan de Dictator ZE-14 dus zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Hoe ziet een Dictator ZE-14 deurvastzetter er in de praktijk uit?

Dictator ZE-14 met openslaande deur
Dictator ZE-14 / openslaande deur

U kunt de Dictator ZE-14 deurvastzetter dus gebruiken bij openslaande terrasdeuren, buitendeuren en winkeldeuren. De voetconstructie is zo opgezet dat deze flexibel mee veert. De verankering met de vloer is dus verzekerd op ieder gewenst vloertype. Het vastzetten is ook niet zo moeilijk. Bij andere deurvastzetters moet u bukken, maar bij de ZE-14 hoeft u niet te bukken. U kunt de Dictator ZE-14 vast zetten door de aandrukknop met uw voet naar beneden te drukken. En ook het losmaken van de vergrendeling is eenvoudig. Door op het ontgrendelingsplaatje te drukken ontgrendelt u de deurvastzetter.

 

De Dictator ZE-14 deurvastzetter wordt geleverd als complete set. Dus inclusief schroeven. Ook is de deurvastzetter eenvoudig te monteren. Bekijk de technische details van de DICTATOR ZE deurvastzetters.

Als u geïnteresseerd bent in de Dictator ZE-14 deurvastzetter dan kunt u deze op GYZS.nl bekijken.

 

 

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Scroll naar boven